tirsdag 10. juni 2008

Avskjed med familien Hallen

29.mai var dagen da Merete, Knut, Marie, Isak og Line skulle flytte til Norge.
Det er alltid trist når venner flytter, og det er noe som har skjedd ganske mange ganger mens vi har bodd her i Thailand. Heldigvis har Kari, Knut og Ola mange andre internasjonale venner gjennom skolen, for nå er det ikke noen andre norske misjonærfamilier med store barn igjen her.

Før avreise til flyplassen var det avskjedsfest. Og da måtte Hallen-familien gjennom den store testen om de kjenner så godt til Thailands kultur, tradisjoner, smaker ol. at de får lov til å dra. På bildet under ser dere diverse delikate insekter som det var om å gjøre å kunne navnet på. Det ble ekstra poeng for hver bille, larve eller gresshoppe de klarte å spise.


Fornøyde jenter i sofaen


Så bar det ut til flyplassen. Der var det mange som var møtt opp, særlig fra Laksi menighet og ungdom/student-miljøet i kirken som var de stedene Merete og Knut jobbet mest. Mange kommer til å savne Meretes engasjement og pågangsmot for de undertrykte og fagorganiserte, dramaundervisning, engelskundervisning og organiseringen av den i Laksi. Og Knut sitt behagelige, positive og brennende vesen for kirken, blant annet for at ungdommer og andre ulønnede medlemmer skal få vokse i troen og få være med å tjene i menighetene.





Farvel med nære naboer:

Ingen kommentarer: