tirsdag 5. mai 2009

Fine trær, wakeboarding og tryathlon


På denne tiden av året er det lett å lengte til Norge. Tenker på hvitveis, påskeliljer og tulipaner... Men en fordel med gråe Bangkok er at det ikke er pollen her. Det er deilig å sleppe rennende nese og kløende øyne. Dessuten finnes det jo fine ting her også. For eksempel er veien ut til wakeboard-plassen nydelig. Rett før vi kommer fram kjører vi 6 km langs en kanal. For noen uker siden var det masse lillablomstrende trær langs kanalen, og nå skinner det i rødt/orange.




I går var det fridag her. På morgenen kjørte jeg Knut og en kamerat ut dit. De fikk være så lenge de hadde lyst, og jamen var de utholdne. Vi kjørte hjem ved solnedgang.

Mens jeg ventet fikk jeg lest gjennom noen "Vårt Land" aviser. (De har en tendens til å hope seg opp i mengder når det er for travelt.) Sudokuene er også fint tidsfordriv. Og så hadde jeg altså med meg kameraet. Tok meg en liten tur opp til veien og fikk tatt noen bilder av de fine trærne.

Det er så landlig ved wakeparken at det også er mange forskjellige slags fuglearter der.
Selv om det er veldig varmt på dagen er luften mye friskere enn inne i byen.
Rismarken rett ved banen er fantastisk grønn!


Kjekt med trampoline. Det kan vi ikke ha der vi bor. De bruker trampolinen til å øve inn forskjellige triks.
På bildet under instruerer Knut vennen sin hvordan han skal gjøre.


Knut blir ganske sterk i kroppen av all wakeboardingen.

Kjekt å se på når han får til nye triks.




Så til i dag. Da var jeg med Kari til den største amerikanske skolen i byen hvor de arrangerte en mini-triathlon. De som var 15 år eller eldre svømte 300 meter.

Så var det sykling, fire runder rundt et vann (ca.9km).

Til slutt sprang de ca. 3,2km.


Her er de fleste av de som var med fra Patana. De var kjempeflinke!


Her er tre gullvinnere, i tre forskjellige klasser. Gutten i midten er faktisk norsk, og også jenta til venstre har norsk blod i årene.
Om 12 dager blir det arrangert skikkelig triathlon i Rayong. Det har Kari også lyst å bli med på. Men ellers skal hun ha 16 eksamener i løpet av en drøy måned, så det blir nok mye lesing framover.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tenker på dere som stadig er ute og bringer barna hit og dit slik at de kan boltre seg med div. sunn idrett. Hilser dere med Ordspr.22,9. Gud hjelpe oss til alltid å være god mot andre!!

Anne Brit og Arne sa...

Kari er eit flott forbilde for våre unger! Gratulerer med medaljen!

Me gler oss til konfirmasjonen på søndag, det gjer kanskje Knut også??

Til slutt; Ja, er ikkje dei trea fantastisk fine?? Me hadde eit i hagen før. Synes dei minner om rognebærtrær pga fargen.