søndag 26. september 2010

Koselig besøk av Arild og "Fun Run"


Vi har vært så heldige å få besøk av Dags eldste bror, Arild. Det var veldig koselig. Han har vært i Thailand mange ganger før, men fikk denne gangen likevel oppleve nye plasser. Han ble med Dag på en todagers tur til Nordøst-Thailand, og fikk seg også en tur innom Laos. Ikke før hadde de kommet hjem, så reiste de igjen, denne gangen østover, og endte opp i Ankorwat, Kambodia. Kjekt for Dag å få være så mye sammen med storebror, tror de hadde det gøy.

Før Arild reiste videre til neste bror i Singapore spanderte han også hele familien vår ut på middag for å feire Dags 42 årsdag. En av tingene som er fint med Arild er at han er veldig flink å ta bilder, så det ble mange fine minner og flotte bilder fra turene. Og en dag var han også med ut og så på Knut og tok bilder av ham da han stod på wakeboard.


Ellers så var det noen i familien som var spreke i morges. Kari, Dag og jeg stod opp før klokka seks for å rekke et mosjonsløp litt utenfor byen. Løpet arrangeres av skolen til Kari, Knut og Ola med inntekt til et godt formål en gang i året. Selv om Dag og jeg ikke har jogget noe særlig i det siste turde vi likevel å melde oss på 5km løypa, kanskje litt fordi løpet heter "Fun Run", så da burde det jo være mulig å gå litt innimellom.

Kari var enda tøffere og sprang 9,4 km (ca. like fort som Dag sprang 5km)

1 kommentar:

Anne Brit og Arne sa...

Kari springer vel fortere enn de fleste av oss, men festlig at hun er hele dobbelt så rask som faren ;).

Fine bilder fra begge fotografene!