lørdag 15. desember 2007

Øveinnspurt og julearrangementer


Denne uka er vi i god gang med forskjellige julearrangementer her i Bangkok, og en god del tid har også gått med til å finpusse diverse sanger og musikk som skal framføres.
Det begynte med julekonsert på Patana på onsdag.
Litt rart at dette året var det faktisk bare Ola av våre barn som var med. Han synger i Year 5-6 koret, og de hadde øvd godt på mange engelke julesanger. Det var masse folk, og alle fikk være med å synge. Uvant, men godt å få synge kristne salmer og høre juleevangeliet på Bangkok Patana skolen, som ellers er ganske flinke til å markere mange forskjellige religiøse høytider som er aktuelle for elevene som kommer fra mer enn 50 forskjellige land.
I dag hadde vi lysmesse på presteskolen. Det er første gang, i hvert fall i min tid her, at vi har arrangert noe slikt, men jeg har så gode minner fra lysmesser da jeg var barn/ungdom, særlig de min far lagde til, at jeg hadde lyst å prøve. Koret hadde øvd inn noen sanger, og ellers var det allsang i mellom lystenninger og tekstlesninger. Godt å ha Dag med ekstra på mannstemmen siden jeg bare har en mannlig sanger i koret dette semesteret.
I morgen er det julefremføring av barna på daghjemmet i Immanuel på morgenen, og fiolinkonsert på ettermiddagen. Søndag er det felles julefeiring for alle de lutherke menighetene i Bangkok, onsdag er den store julefesten i slummen under motorveien ved HOP, og neste søndag julegudstjeneste med fest, underholdning, mat og presanger i Immanuel.
Selve julaften er det skandinavisk gudstjeneste midt på dagen. Ellers blir det nok norsk julekveldsfeiring her hjemme. Har ingen på besøk i selve julen, og håper ikke det føles alt for tomt her. I fjor ble vi jo bortskjemt med alle besteforeldrene på besøk, + Helge og Elisabeth, Ellen Sofie, Eli Margrete og Joke.
MEN, på søndag får vi besøk fra Norge av Rune og Elin(gode venner av oss) og de fire barna deres. Det gleder vi oss veldig til. Vi skal også være sammen med dem rundt nyttår i Sør-Thailand!

Ingen kommentarer: