lørdag 3. mai 2008

Besøk av UIO-team


I Immanuel har vi vært så heldige å ha et team fra UIO på besøk i 10 dager nå. Først var de med på ettermiddagsaktivitetene på Lovsangshjemmet tre dager. De hadde masse kjekke uteleker for barna, engelskundervisning, tegning og malte engelkrommet med flotte motiv. Her er et bilde fra leken. Se flere bilder på HOP sin bloggside: lovsangshjemmet.blogspot.com

Denne uka har Tove og Jan Honningdal vært her og hatt seminar om lovsang for teamet.
De hadde dette seminaret i Immanuel, og det var åpent for ungdommer fra thaikirken til å være med også.I Immanuel har vi jo en hel gjeng med ungdommer som spiller og synger til gudstjenestene, så vi stilte opp med 7 deltagere. Også fra Santitam kom det noen.Eirin og Mildred kom kjørende fra Nordøst-Thailand med 9 ungdommer.
De bodde i kirken, og Ån og Jinda som har god erfaring med å lage lunch etter gudstjenestene i Immanuel, gjorde en kjempeinnsats med å lage både frokost og lunch til alle. Til sammen var vi 30-40 deltagere. Eirin og jeg skiftet på å oversette fra norsk til thai. Ganske vanskelig noen ganger, men det virket som alle var fornøyde og fikk mye ut av seminaret.

Ingen kommentarer: