mandag 7. desember 2009

Barnegudstjeneste og ungdommens feiring av farsdag


Et kjennetegn på gudstjenestene i Immanuel har vært masse barn og kanskje litt høyt lydnivå. Men det siste året har søndagskolen startet samtidig med gudstjenesten. Søndagskolen fungerer mye bedre nå, og det er til og med to aldersklasser, men jeg må innrømme at jeg savner barna nede i kirkerommet. Så det var en av grunnene til at jeg tok initiativet til å ha barnegudstjeneste i går. Noen av søndagskolebarna ledet hele gudstjenesten.

Fem barn dannet inngangsprosesjonen,


og Muk tente adventslysene.


Ungdommene måtte nøye seg med å spille fiolin for denne gangen.


Adjan Suriya som prekte var flink til å få god kontakt med menigheten.
Det var vel 30-40 barn på gudstjenesten, over 20 av dem er ikke døpt, men de liker å komme på det som skjer i kirken. Det var kjekt å se så mange barn på gudstjeneste igjen.
Mange ting fungerte ikke helt som jeg hadde tenkt ut på forhånd, men da har vi i hvert fall noe å jobbe med til neste gang for å få det enda bedre.

Etter gudstjenesten fikk disse to småguttene sett litt på julepynten på plastikkjuletreet som akkurat var blitt satt opp..

Etter gudstjeneste og god, varm lunsj (som vi alltid har i Immanuel), var det ungdommene i Immanuel sin tur til å få lede lovsangen. Det var et felles ungdomsarrangement i hovedkirken i soi 50 i anledning farsdagen.





Fedre var invitert spesielt, og fikk litt ekstra oppmerksomhet. Det har nemlig vært storslått feiring hele helgen for Thailands konge som fylte 82 år 5. desember. Han er alle thaiers store far, og dagen fungerer altså også som Thailands farsdag.
Over alt har det vært markeringer. Jeg skal prøve å få tak i noen bilder fra arrangementet i Immanuel barnehage som var forrige fredag.

Ingen kommentarer: