fredag 18. desember 2009

Julefest i slummen


Det har gått i ett her den siste tiden med diverse julearrangementer. Jeg har ikke fått tid til å skrive om alt, men nå begynner jeg med det nyeste. For i dag var den store dagen mange har gått å ventet på lenge, nemlig årets julefest i slummen ved Lovsangshjemmet. På bildet over ser dere barn som er med på ettermiddagsaktivitetene på Lovsangshjemmet. De hadde øvd inn tre sanger, to av dem på engelsk. Kjempebra innsats!


Masse folk kom. Alle fikk gratis mat og brus.


Og så var det mye underholdning. Her øver gitargruppa.



Her spiller de eldste fiolinelevene. Vi hadde også et innslag til der mange flere var med å spilte. Yngste jenta var ca. 4 år gammel. Jeg har dessverre ingen bilder fra det. Var for opptatt.


Tradisjonell thaimusikkopptrinn var det også, samt diverse danseopptrinn.


På slutten fikk alle barna fra 0-18 år hver sin julepresang.


Så ut til å falle i smak. Tidligere på dagen fikk også de eldre, de over 60, sin julegave, en sekk med ris hver.
Vi har vært heldig å fått gode sponsorer til festen dette året. Det hadde ikke vært mulig å få til en slik fest uten! Alle medarbeiderne i Immanuel og Lovsangshjemmet har gjort en veldig bra innsats, men jeg har spesielt lyst til å nevne presten i Immanuel, Adjan Ant. Han har hatt ansvar for veldig mye, og gjort en utrolig jobb.
Nå blir det viktig at vi får tatt et skikkelig evalueringsmøte i etterkant for å finne ut hva vi kan gjøre bedre til neste gang. Mye var bra, men spesielt et innslag fra en lokal dansegruppe burde nok vært unngått.

Men over til et nytt tema: Her kommer et bilde fra Immanuel litt tidligere på dagen. I tillegg til festen på Lovsangshjemmet, skal det nemlig være et stort julearrangement for barnehagen i morgen tidlig. Her er to gode arbeidere i full sving med å gjøre det fint og rent til festen.