tirsdag 23. mars 2010

Årets misjonærmøte i Thailand.


En gang i året samles alle NMS-misjonærene i Thailand, Laos og Kina til MM. I år var vi på et fint hotell i Chaam. Deilig å kjenne sjøluft.
MM er en blanding av møter og rekreasjon. Vi hadde gjennomgang av rapporter, der alle misjonærene kunne fortelle litt om arbeidet sitt, bibeltimer, lovsang, familiekor, gudstjeneste, MM-kveld med framføring av eventyr ved barna samt leker og annet gøy. Tid til å bare være sammen og slappe av var det også. Fire flotte dager ble det.
Vi hadde bare med oss Ola. Alle de andre barna nå er ganske små samenlignet med våre, og Kari og Knut ville ikke ta fri fra skolen for å være med. Tror de nøt friheten ved å være hjemme alene.


Her ser dere de største barna fremføre Askeladden og de sju hjelperne. Fem voluntører tok seg av barna og øvde inn skuespillene. Takk for innsatsen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

godt å få livstegn fra deg igjen. Det ble visst stille igjen i Bangkok.? Godt å komme sammen og få inspirasjon til videre innsats!? Mange har spurt etter dere i det siste. mor

Ida E sa...

Hei. Det så hyggelig ut med eventyr. Chattet så vidt med Kari forleden for å høre hvordan dere har det. Godt å høre at det er roligere. Hils til Dag. Hilsen Ida