torsdag 1. november 2007

Ellen Sofies avskjedspresanger

Ellen Sofie som har jobbet som vikar for Anne på lovsangshjemmet har reist hjem. Mange, kanskje spesielt mange barn og ungdommer som hun tok seg av, vil savne henne mye. Før hun reiste hadde hun mange prosjekt som hun ville gjennomføre. Et av dem var å dele ut bilder til kanskje ca. 100 forskjellige mennesker hun hadde blitt kjent med. Hun kopierte opp tusenvis av bilder som hun sorterte og puttet i album. Mange av barna har vel omtrent ikke et eneste bilde av seg selv fra før, så de ble nok veldig glade.
Et annet prosjekt som hun har snakket om var å pusse opp rommet som jeg bruker til å undervise fiolin i Immanuel. Hun sørget for at veggene og taket ble malt nå i sommer, og nest siste dagen var hun veldig hemmelighetsfull. Jeg skjønte ikke hva hun skulle gjøre i Immanuel så lenge sammen med Kari og Knut, men da hun ikke ville si det forsto jeg kanskje litt hva de holdt på med. De pyntet opp rommet. Det ble veldig fint. Tusen takk både til Ellen Sofie og til tante Guri og onkel Harald med barn og familier som hadde gitt penger til gaven, forstørrede bilder av blant annet barn som spiller fiolin i nydelige trerammer. Se noen av bildene her:



2 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig hyggelig å se og lese- TUSEN takk Solveig! Savner deg og familien din:)good klems fra Ellen Sofie

Anonym sa...

Så alle tiders at du har fått pyntet opp i spillerommet ditt! Kjempeflott gjort av Ellen Sofie og o.Haralds fam. Slikt inspirerer til god innsats videre.
Godhilsen mor på Vats.