torsdag 31. januar 2008

Siste uke i januar


Denne uka har Ola gledet seg til lenge. Han er nemlig på leirskole i Khao Yai nasjonalpark. Forrige uke var fire av sju klasser på 5.trinn der, og denne uka resten. Han kommer hjem på fredag ettermiddag. Det er merkverdig stille hjemme hos oss uten han.

En annen som forhåpentligvis har sett fram til denne uka er Ragnhild. Hun er student på høgskolen i Staffensgate, og kom hit til Bangkok på søndag for å ha tre uker praksis. Dere kan se henne på bildet under:

Resten av gjengen på bildet er norske turister på ferie i Thailand. Men ikke helt vanlige turister. Tordis hadde hatt 70-års dag for ikke så lenge siden. I stedet for presanger ønsket hun å gi en gave til et av NMS sine prosjekter i Thailand. Hun har jobbet for NMS tidligere, og sa at hun hadde reist rundt og fortalt om arbeidet her i Thailand mange ganger, men aldri vært her selv. Så hun gav uttrykk for at hun nå satte veldig stor pris på å være her og få oppleve det. De hadde også vært oppe i Mukdahan og fått sett på noe av det arbeidet NMS får være med på der.

Dag gleder seg vel mest til denne siste uka i januar er slutt. Det er masse press på jobben nå med rapporter som skal skrives og regnskaper som skal avsluttes.

Helt til slutt tar jeg med et par bilder jeg tok fra barnehagen i Lovsangshjemmet på tirsdag da jeg fulgte den norske gruppen dit. Synes barna er så skjønne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempe bra og koselig å lese ! Men en ting jeg tenker på, som jeg var veldig konsekvent med; Dere må huske å gi beskjed om kleskoden. Skuldre må dekkes, og forklare hvorfor dette...regner med at om folk vet om det at det bare er prostituerte som ikke dekker skuldrene, så vil ingen unge norske jenter gjøre det heller. Er ingen selvfølge at folk vet om dette. Sømmelig kledde er en selvfølge, men folk flest vet ikke noe om at man bør dekke skuldrene, og da HVERTFALL i respekt i slummen....Kose dere på MM, Klems ELlen SOfie

Anonym sa...

veldig interessant, takk

Anonym sa...

I wish not approve on it. I over nice post. Specially the title attracted me to review the unscathed story.

Anonym sa...

Good dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.