søndag 2. mars 2008

Em er frisk igjen!

Kjekt å treffe Em igjen i helgen. Han fortalte at han hadde blitt frisk så han hadde fått tatt alle eksamenene han skulle ta for å avslutte videregående skole. Tusen takk til alle som ba og tenkte på han. Han har såpass gode karakterer at han kan ha sjanse til å komme inn på ingeniørutdannelse. Det har han nevnt at han kunne ha lyst til. Første skritt er å ta en slags prøve neste søndag som han må ha for å kunne søke.
Det eneste som er litt dumt med det er at Em ikke kan være med å spille neste søndag. Vi planlegger nemlig å ha Isaanmusikk da. Trommisten vår, Ploy begynner dessuten på sommerjobb, og kan heller ikke være med å spille framover en stund.
Men nå i helgen hadde vi i hvert fall et fulltallig band. Det er alltid gøy når alle de flotte ungdommene våre stiller opp. Til og med Mac var der. Han spilte fast i bandet for en del år siden, og var også en av dem som var med på Norgesturen med thaimusikk jeg har nevnt før. Nå er han faktisk ferdig utdannet musiker med bassgitar som sitt hovedinstrument. Han underviser i musikk ved et universitet her i Bangkok, men sa at han ikke hadde undervisning på lørdager for tiden, og kanskje kunne være med å spille flere ganger også. Det hadde vært veldig bra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig at Em har blitt frisk og klarte eksamenene!! Takk og lov til Gud!! Kjekt å høre at ungdommer som har fått opplæring hos dere har fått seg musikkjobber. Og at de dukker opp i Immanuel igjen. godhilsen mor i Vats.

Ragnhild sa...

Så utrolig bra!!:) Veldig kjekt å høre. Det er så gøy å lese om hva som skjer nede hos dere. Skal fortsette å føge med, vet du...;) Du gjør et veldig bra og utrolig inspirerende arbeid, bare så du vet det;)

Guds velsignelse til deg!