lørdag 8. mars 2008

Mer sportsnyheter


Kari og Knut er på svømmestevne i Jacarta. Der er det årets SEASAC svømmestevne. På bildet over ser dere svømmelaget noen dager før avreise. Noen av dere husker kanskje ordet SEASAC for jeg forklarte det da Kari var med på tilsvarende konkurranse i fotball. Det står for "South East Asia Activity Conference" og er årets høydepunkt for svømmelaget. Det er dette stevnet Kari har tenkt på når hun har svømt ca ti timer i uken i løpet av hele året, så derfor synes jeg at jeg måtte skrive om dette også på bloggen selv om noen av dere kanskje begynner å bli vel lei av alle sportsnyhetene her. Da får dere bare hoppe over resten av dette innlegget. Alle på laget svømmer åtte individuelle øvelser i tillegg til fire stafetter. Håper det går bra.
Det var kanskje ikke beste oppladningen å være med på Fobissea multisport konkurranse forrige uke for Kari. Hun var ganske så utkjørt da hun kom hjem på søndag, men hadde hatt det kjempekjekt. Hun kom hjem med 8 medaljer: Gull på 1500 meter løping, gull i fotball, en medalje bare for å ha vært med, og resten fra diverse svømmedistanser.
Knut har heller ikke hatt perfekt oppladning. Han har slitt med vonde skuldre, og for to uker siden fikk han en muskelstrekk i ryggen etter å ha spurtet med hodet rett inn i kanten på bassenget da han svømte ryggsvømming med svømmeføtter på. Dessuten har det jo vært mye koselig besøk her med blant annet onkel Øystein og Tommy, og med det seine kvelder og lite søvn. Det var lenge tvil om han kunne bli med, men de kunne ikke stille på stafettene uten ham, så det ble til at han reiste.
Her er noen bilder fra forrige ukes Fobissea:
Fotballaget:

Svømmerne:

Ingen kommentarer: