fredag 27. august 2010

Knut på wakeboard i Malmø.


Knut ringte nettopp fra Malmø og fortalte at han hadde kommet gjennom til Superfinalen i Wakeboard i morgen (Fredag). Han var helt i hundre!
Det hele begynte i Tønsberg, Urban Cable Tour. Der ble han såvidt slått ut i kvartfinalen i duell mot vinneren av konkurransen. Han følte virkelig at han kunne matche nivået, og ble også spurt av arrangørene om han ville være med videre til København og Malmø. Det hadde han veldig lyst til, men haddde ingen å reise sammen med, så det ble ikke noe av København. Malmø var lenge helt uaktuelt siden det var etter skolestart, og vi hadde allerede reist tilbake til Bangkok. Men da jeg fant ut at han bare ville miste to ekstra dager på skolen i forhold til opprinnelig plan, at han kunne bruke den flybilletten han allerede hadde til København, at det gikk tog direkte fra flyplassen i København til Malmø som bare tok 22 minutter, at wakeboardbanen var rett i nærheten av jernbanestasjonen, at Kenneth kunne ta wakeboardbagen til Knut i bilen sin etter NM og at Knut selv hadde så lyst til å dra at han ville love å gjøre lekser mens han var der, så fikk vi det til likevel. Noen ganger er vi ganske sprø. Ikke hadde vi egentlig råd, og å sende en 15-åring alene av gårde på den måten...
Men alt er altså gått bra, og han har sitt livs opplevelse virker det som. Det er masse, masse folk siden wakeboardkabelen er blitt satt opp midt i sentrum av en stor festival som pågår. Vi har stadig kontakt med Knut på telefonen. Han ble kjent igjen og godt mottatt av svenskene som var dommere i Tønsberg, og han har også truffet noen danske wakeboardkjørere som var og trente i Bangkok i vinter. De inviterte ham faktisk til å bli med dem til kabelen de driver i København, og stå der gratis noen dager. Det går selvfølgelig ikke nå, men kanskje en annen gang. Tusen takk også til Kenneth og Trudi fra kabelbanen i Telemark som har vært gode å ha i nærheten.
Skal bli godt å få ham hjem til Bangkok på søndag!

1 kommentar:

Ida E sa...

Av og til må foreldre være litt sprø, ellers hadde ungene våre gått glipp av mye. Knut er kjempeflink som klarer å farte så mye alene. Fint at det ordnet seg for ham. Hils ham og ønsk ham lykke til (og si at Ida sier at han har helt spesielle foreldre)