mandag 14. mars 2011

Kari 18 år, og litt om SEASAC svømmestevne forrige helg


Vi har fått en 18-åring i huset. Kari hadde bursdag på søndag. Dag er i Norge på ledersamling og jeg var på øvelsesleir med strykeorkesteret mitt, så vi fikk ikke sunget for henne på morgenen. Men det virket som hun hadde hatt en fin dag likevel sammen med venner.
Hun er nå inne i siste våren på videregående skole. Alle store oppgaver er levert, og hun har også hatt muntlig eksamen i fransk allerede. I mai blir det mange flere eksamener og 4. juni er det "Graduation". Hun har bestemt seg for å gå på folkehøyskole neste år, nærmere bestemt Nordfjord på friluft- og aktivitets-linjen. Da får hun mulighet til å ta igjen noe av det hun har gått glipp av ved å bo 13 år i Thailand som for eksempel det å gå på ski. Hun vil også få seg mange nye norske venner. Ekstra godt og betryggende for oss er det også at hun vil ha tante Margot, onkel Arne, Even, Gunhild og Mathias i nabohuset.
Men nå litt om SEASAC. Kari har vært kaptein for svømmelaget i flere år nå, og forrige helg var det store SEASAC svømmestevnet der britiske skoler fra sørøst Asia møtes til konkurranse.
I år var arrangementet her i Bangkok, og Kari sitt lag vant for første gang både gutte-, jente- og sammenlagtseieren, så det ble en god siste SEASAC opplevelse å ta med seg.
Kari hadde for anledningen laget T-skjorter til laget som dere kan se på bildene.

Her kan dere se baksiden.

Og her laget klar for innsats. Heia Tigersharks!

1 kommentar:

Anne Brit og Arne sa...

Ingen er større helt hos oss enn Kari. Heia Kari, sier vi!!!!