torsdag 13. desember 2007

Feeding Frenzy svømmestevne


I helgen var det Feeding Frenzy, et svømmestevne som skolen til Kari, Knut og Ola arrangerer hvert år. Foreldrene var med og hjalp til, og det er jo også kjekt å følge med hvordan det går med barna, så jeg må innrømme at utenom en rask tur innom Immanuel for å få med meg gudstjenesten, brukte jeg omtrent hele helgen på skolen. Alle våre tre var meldt på, men Ola var så uheldig å få seg et skikkelig kutt i ansiktet for ikke så lenge siden, så han fikk ikke lov av legen til hverken å være i sola eller bassenget, så han måtte være hjemme.
Egentlig var han ganske fornøyd med akkurat det. Svømming er ikke det kjekkeste han vet. Det er vel helst vi foreldre som mener at han trenger litt trening. Blir fort litt for mye dataspill i disse tider.
Knut gjorde det bra og forbedret tidene sine kraftig på alle de 10 øvelsene han svømte. Han var nok ganske fornøyd med å slå Kari for første gang på en distanse. Det skjedde på 50m bryst.
Kari har litt mer problem med å slå sine egne tider. Hun har kommet opp på et nivå der det kreves ganske hardt arbeid for å forbedre seg. Både hun selv og treneren mener at hun har litt i minste laget når det gjelder hvor mange svømmetreninger pr. uke hun gjør. Problemet er at hun også spiller fotball(2-3 ganger pr. uke) og er med i skoleorkesteret. Synes ikke det er så verst at hun likevel svømmer 4 ganger i tillegg til tre små økter(bare 1 time pr. gang) med styrketrening pr. uke + vanlige gymtimer. Selv om hun svømmer "lite" klarte hun for første gang i år å forbedre to av tidene sine. Det skjedde på de to lengste distansene 400m medley og 800m free. Hun kom også 3. plass sammenlagt i sin klasse.
Patana Tiger Sharks, som er navnet på svømmeklubben til skolen, var utstyrt med nye konkurranse badedrakter og bukser og så skikkelig flotte ut i helgen.


Ingen kommentarer: