tirsdag 10. mars 2009

Tennisturnering hjemme i hagen!


Vi er så heldige å ha tennisbane i hagen. Etterhvert har vi omtrent også fått en egen tennistrener her, for det er så mange av leietakerne her i gården som tar tennistimer. Vi er blant dem, og pleier å spille tre morgener i uka kl. 7.00-8.00 etter at barna har reist til skolen.
For to dager siden hadde vi tennisturnering! Noen naboer med mye initiativ arrangerte. Det ble en flott dag. Hele 20 deltakere var vi fordelt på ti lag. Jeg kom på lag med en mann fra Spania. Kjekt å hilse på en del av de andre som bor her. Det er ikke mange av dem jeg har snakket med tidligere. Dessverre kunne ikke Dag være med for han var i Norge. Kari var på svømming og Knut på wakeboarding så de kunne heller ikke heie på mor sin. Men heldigvis hadde vi gjester, og Helene hjalp meg å ta noen bilder. I det hele ble det et godt avbrekk fra hverdagen ellers. Selv om det var veldig varmt var det faktisk deilig å være ute, forbrenne noen kalorier og få litt sol på kroppen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Blei det medalje? Det høres jo gøy ut med sosialt samvær i "kollektivet". Og når det i tillegg er tennis, så er vel det ekstra kjekt. Dere er heldig som har mulighet til å spille så mykje tennis. Vi får prøve oss ein kamp ein gang. Eg har jo spillt mot din mann.........

Anne Brit og Arne sa...

Tappert, Solveig! Midt i varmetida, midt i Bangkok...

Solveig Meling Johannessen sa...

Hei Tore!
Det var ikke så mange medaljer å få. Ble lagt mest vekt på det sosiale. Lagene var delt inn i to nivåer,et nybegynnernivå og et for de som hadde spilt litt mer. Vi var fire lag i den øverste gruppen. Vi tapte en del, men vant siste kampen og kom på tredjeplass. Ellers har jeg også begynt å være med på fotball nede på tennisbanen. Det er hver mandagskveld. Så bare si fra hvis du er i Bangkok så kan du bli med.