søndag 18. oktober 2009

Noen glad-nyheter!


Ton hadde grunn til å smile. Han kom inn på fiolin/musikk på Mahidol Universitet!


Presten i Immanuel, Adjan Ant og kona Brani, har fått sitt første barn. Gutten har selvfølgelig fått kallenavnet nång Imm.
Familien Tveten som er misjonærer i Mukdahan har også fått en gutt, Tomas.

Årets Haldteam er ankommet Thailand.


Knut har fått seg sponsor. En representant for merket Company så Knut på trening en dag, og tilbudte han en sponsoravtale. Wakeboardet dere ser på bildet skal være et av verdens raskeste og fleksible brett. Det tilhører nå Knut.
Han har ellers begynt å ta timer i elektrisk gitar og er veldig ivrig til å øve. Litt skateboarding og Rugby blir det også tid til.

En dag hadde vi koselig besøk av Chalom og Thanan. Ola har ellers nettopp kommet hjem fra musikkleir i regi av skolen. Han har i år også begynt å spille trombone, noe han synes er veldig gøy.


Kari sammen med skolelaget ble BISAC-mestre i fotball forrige helg. Nå er hun på en fire dagers tur for en organisasjon som heter Habitat. De bygger hus for fattige. Hun har ellers hatt noe på programmet hver eneste helg. I tillegg til fotballturneringer har hun tatt trener- og dommerkurs i vannpolo, vært med på orkesterseminar og sprunget 9,5 km Fun Run.

3 kommentarer:

Else Karin sa...

Å, det var mange veldig gode nyhetar! Så utruleg kjekt!

Ida E sa...

Hei.
Koselig at han kom inn. Håper Knut er fornøyd med det nye brettet sitt.Høres ikke ut som dere har fritidsproblemer, noen av dere. Trist historie i neste post om bestemor med problemer. Sikker ikke lett å gå inn til en og en, men det må være vanskelig å komme så tett inn på dem. Hilsen Ida

Anonym sa...

Så mangen jille innlegg å bilde:) Ser ud så dåkke he dæ travelt, men veldigt jillt, bra!

BK