lørdag 27. august 2011

Morsdag i Thailand og i Immanuel kirke


For to uker siden var det dronningens bursdag her i Thailand, og i den forbindelse henges det opp store, flotte bilder av henne over hele landet. Akkurat som kongen kalles Thailands far, blir også dronningen omtalt som landets mor. Men også alle andre mødre blir hedret ved en skikkelig morsdagsfeiring. Dette markerte vi selvfølgelig også i Immanuel. Alle barn/unge kom fram og gav mødrene (eller andre personer som har en slags morsrolle) blomster og viste gjennom ord og tårer hvor glade de var i henne.
Ungdo
mmene framførte en sang og to barn framførte en thai-dans, alt selvfølgelig med temaet "mor"








Namphueng og Chang skulle reise som utvekslings-studenter til Norge (Hald) samme kveld og det var fint å også kunne gi de en skikkelig avskjed. Chang hører hjemme i Mukdahan, så han hadde på en måte startet reisen allerede. Men Namphueng hører til Immanuel. Hun bor i nærheten av Lovsangshjemmet og har vært ivrig med på aktiviteter der og i Immanuelkirken siden år 2000. (Hun har også spilt fiolin hos meg i mange år.) Håper de begge to får et flott år i Norge. Merker jeg er veldig spent, og det er veldig kjekt for meg at Namphueng allerede har lagt ut flere bildeserier og videoer fra Hald på facebook. Da kan jeg følge litt med hvordan det går.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flott med en slik morsdag! Ola sa sikkert noe kjempehyggelig til deg. Du er ei kjempegod mor, Solveig! godhilsen mor på Vats

Anonym sa...

vakkert!!