tirsdag 28. februar 2012

førskolelærer-praksis i Lovsangshjemmet

 I barnehagen i Lovsangshjemmet er vi så heldige at vi ofte får ekstrahjelp av voluntører, haldstudenter, og noen ganger studenter som har praksis. For første gang hadde vi nå i januar/februar hadde vi en praksis-student som går på førskolelærerutdanning. Min svigerinne, Randi, bodde hos oss og jobbet på Lovsangshjemmet i fire uker.
Randi var ikke bare med og hjalp til, men måtte også øve seg på å være leder og ta ansvar for opplegget/undervisningen i 7 dager. Det ble noen flotte uker for alle involverte. Randi fikk bli kjent med mange skjønne barn, og fikk litt innblikk i hvordan de har det hjemme og hvor viktig barnehagen er for barna. Barna fikk noen innholdsrike uker med masse kjekke aktiviteter og fikk masse kjærlighet. Lærerne fikk mange gode ideer til nye aktiviteter, og jeg som ikke var med i barnehagen direkte fikk likevel glede av Randi gjennom at vi fikk være mye sammen ellers. Kjekt å ha en å snakke med og vi kunne gjøre forskjellige ting sammen. Hun fikk også lokket meg ned til svømmebassenget vi har nede i gården. Godt å komme seg litt ut.
 Her kommer noen flere bilder fra barnehagen som ble tatt mens Randi var her:


 Tur til dyreparken:


 Eksperiment:
Tur til lekeplassen i Lumpiniparken:

Dramatisering av eventyr:

Fellesbilde siste dag:
og det ser ut som barna likte isen de fikk. Takk for innsatsen!
Dersom noen av dere som leser dette kunne tenke dere å komme som voluntør eller praksisstudent kan dere ta kontakt. Eller kanskje dere vet om noen andre? Jeg er selvfølgelig også interessert dersom det er noen musikere/musikklærere/  som har lyst til å komme å hjelpe til i musikkskolen vår her. Du trenger ikke nødvendigvis å være profesjonell musiker for å kunne gjøre en innsats her.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjekt å se Randi i sving. Hun har nok mye spennende å fortelle til kolegaer og andre som hun treffer. Håper noen musikere ser bloggen din! mor