mandag 18. februar 2008

En bønneutfordring

Em, gutten på 18 år som bor hos oss omtrent hver helg, er syk. Han skal egentlig ha avsluttende eksamen for videregående skole denne uka som kommer (18-22. februar).

Moren hans var i kirken i dag, og spurte om vi kunne være med å be for ham.
De har ikke veldig mye penger i familien, så en god utdannelse har mye å si for dem. Han har gjort det ganske bra på skolen, og håper å komme inn på ingeniørutdannelse.
Mens han har gått på videregående, har han fulgt en ordning der de har en slags militærtjeneste en dag i uka, for så å slippe etterpå. Forrige helg var han på siste avsluttende leir, og det var da han ble syk.
I uka som har gått har han hatt drømmer om at han må satse på en karriere i militæret, hvis ikke vil han ikke bli frisk. Så nå utfordrer jeg så mange som mulig til å være med å be om at han kan bli frisk, klare eksamen, og at Gud må lede ham framover i liv, utdannelse og jobb.

På bildet under ser dere Em til venstre. Han er veldig god til å spille gitar, og fungerer som gitarlærer for Kari og Knut. Han har også vært med å spille i bandet i Immanuel kirke så lenge jeg kan huske. Han kan også spille thai-instrumenter og var med i thaimusikk-gruppen vi hadde med oss til Norge for snart 6 år siden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

I Matt.18,19-20 står det løfter om hva som skjer når to blir enige om å be om noe. Selv om avstanden er stor, så er det herlig å vite at Gud vet om oss alle og vil være nær hos oss alle. Han har all makt og ingenting er umulig for Ham. Gud velsigne Em og lede ham,- og Gud velsigne dere alle!!!
mor på Vats

Anonym sa...

så må vi be da!!Guds vilje skje.
Er med i en misjonsgruppe som heter Thailands Håp! Ambisiøst?
(Gurine Nilsen,død for lengst,gav oss det navnet for 30 år siden!!)
Da var hun inspirert og så muligheter for arbeidet i Thailand, etter et besøk med NMS.

Guds velsignelse over dere alle.
Fin blogg!!!

Anonym sa...

Tar med Em i våre bønner.

Jeg har vært med på gudstjeneste i Imanuel menighet febr.2004(tur med NMS) og vi glemmer aldri den forsangergruppa med band!!!
Gud velsigne dere alle.