lørdag 17. januar 2009

Livet går videre!


Selv om det er mye trist som skjer (Anne fortalte at det faktisk var fem av de barna vi har kontakt med gjennom arbeidet i slummen som har mistet foreldre i det siste), går livet videre. På bildet over ser dere LST-gjengen etter Taize-gudstjenesten vi arrangerte. Virker som alle var fornøyde, og de fortalte at det hadde vært veldig bra stemning hele helgen. Både katolikker, pinsevenner, prestbyritanere, lutheranere osv. følte at de var en stor familie, og ønsket å samarbeide videre.


På søndag var det barna i søndagskolen som ledet gudstjenesten i Immanuel kirke.




På mandag hadde sjette klasse på Patana svømme-gala. Alle 7 sjetteklassene konkurreste i mange forskjellige svømmeøvelser. På bildet ser dere Ola sin klasse heie fram klassen sin. Ola er ellers i gang med sine aktiviteter dette semesteret. Det stor denne våren blir nok Aladdin som de øver på to dager i uka. Ellers har han blitt med i strykegruppa igjen og har hatt sin første time med sjakk. I høst begynte han å ta trommetimer, men er ikke veldig ivrig til å øve, så vi får se hvor lenge vi gidder å betale for det.



På tirsdag tok jeg med meg 12 fiolinelever til Normannsforbundet. Vi hadde en liten konsert, og jeg fortalte litt om fiolinskolen. Sjømannskirken setter opp en minibuss for de norske som bor i Pattaya til disse samlingene. Farmor og farfar som holder til i Jomtien kom med denne bussen. De ble igjen helt til i dag. Kjekt å få se dem litt. I går hadde vi en forsinket julemiddag sammen med pinnekjøtt og ferske jordbær.





Kari har valgt fag til IB for de to neste skoleårene. De måtte velge tre fag på et ekstra høyt nivå, og tre fag på standard nivå. Håper ikke hun angrer på valget om å ta matematikk, biologi og historie på høyt nivå, og ellers fysikk, engelsk og fransk. Høres litt vel krevende ut synes jeg, men hun liker jo utfordringer.
Hun er ellers igang med aktivitetene sine før og etter skoletid, svømming x 6, vannpolo x 2 og også en dag med orkester. På torsdag var jeg med og hjalp til å ta tider på første svømmestevne i 2009.
Knut er i Rachaburi for å være med i en konkurranse i Wakeskating i dag.
Men nå må jeg slutte å skrive. Skal i Immanuel og ha fiolingrupper.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia, Kari Stå på. Lykke til mormor