torsdag 25. juni 2009

Kari ferdig med eksamener!


Onsdag 17. juni hadde Kari sin siste eksamen for i år. 17 eksamener, som alle har blitt sendt til England for retting, har hun vært i gjennom. Hun var litt halvsyk og sylta første uka, men har heldigvis holdt seg frisk etterpå.

Mange av de beste vennene hennes skal flytte nå, så det var hardt å ta avskjed. De feiret med et stort ball forrige fredag for alle 11-klassingene.

Nå har Kari, sammen med Knut, allerede reist til Norge. De er med på KRIK-leiren, Action. Etterpå har de planlagt å være litt igjen i Telemark, for det er nemlig en wakeboardbane der. De har ellers ikke så mange planer for ferien (utenom Knuts konfirmasjon i Vats 12. juli, Oslo triathlon, svømming og wakeboarding 15-16.august), så venner og slekt ta gjerne kontakt med dem dersom dere har lyst. De har foreløpig et norskt mobilnummer på deling. Dere kan få nummeret ved å ta kontakt med foreldrene mine på Vats eller sende oss en email.
Så til bildet øverst på siden. Det er fra natten 13-14. juni. Da var det Charity-swim. Flere lag kjempet om hvem som klarte å svømme lengst på 12 timer (fra kl. 18-kl. 06.00 på morgenen etter). Kari sitt lag bestod av 9 svømmere der Kari var eldst. De vant, og klarte faktisk å svømme 44000 meter i løpet av natten. (Det var bare en svømmer som svømte om gangen). Vet ennå ikke hvor mye penger de klarte å svømme inn, men i fjor fikk de inn over 80000 bath. Pengene går til en organisasjon som jobber med svømmeopplæring til thaibarn bl.a. for å unngå drukningsulykker.

1 kommentar:

Anne Brit og Arne sa...

Gratulerer, Kari!!!!

God sommer i Norge alle sammen! Sees på flyet hjemover 16.august!