mandag 14. juni 2010

Fiolinkonsert og innvielse av nytt hus


Mens barnehager og skoler nettopp har startet nytt skoleår, har derimot Immanuel fiolinskole holdt det gående med undervisning så og si hele ferien. Og i går (søndag 13. juni) hadde vi sommerkonsert. 15 barn og ungdommer holdt en times program fylt med soloer og gruppespill.


Som vanlig var det tendenser til kaos, men humøret og innsatsen var likevel på topp.





Her står jeg sammen med de aller ivrigste siste halvåret. De har alle kommet og spilt fiolin fra 44-51 ganger siden januar og skal få en premie på onsdag. Men den beste belønningen de får for sin egen innsats er selvfølgelig framgang på instrumentet sitt.

Det ble en travel dag. Først gudstjeneste, så konsert, og etter den reiste vi hjem til Joke og Lilly (Trang) som skulle ha invielse av det nye huset sitt.
Dag og Chanda (A. Ant) ledet seremonien.

Det ble kommentert at de hadde så stort hus og hage at de kunne starte sin egen menighet.

Her er en stolt huseier.

Mat hører alltid med her i Thailand.

Her ser dere yngste deltaker, bare tre uker gammel. Moren jobber til vanlig på kontoret i Immanuel daghjem. De bor like i nærheten av huset til Joke og Lilly.


Tror mange kunne ha tenkt seg et hus som dette, og ikke minst grønnsakhagen.


Håper den yngre garde ble inspirt til å få seg en god utdannelse, så kanskje en gang i framtiden kan drømmen gå i oppfyllelse.


De to jentene til høyre på dette bildet hadde dagen i forveien kommet hjem fra 10 måneder i Norge. De hadde hatt det veldig bra der.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er en fryd og inspirerende bilder og lesestoff.
Guds velsignelse og lykke til videre til hele familien.

Ida E sa...

Vennene deres har sannelig fått seg et vakkert hus. Håper det blir til velsignelse. Kjekt å se bilder fra alle fiolinbarna. Mvh Ida