fredag 24. desember 2010

God jul!


En liten julehilsen fra oss her i Bangkok. På bildet over og under ser dere alle som bor hos oss for tiden. Vi måtte skifte litt på hvem som var fotograf for å få med alle. På bildet over mangler Dana, en venninne av Kari som er på besøk fra Korea. På bildet under er det Knut som er fotograf. Bildene er tatt i dag etter den skandinaviske gudstjenesten kl.13. Dag insisterte på å ta julebildet sammen med figurene fra stallen i Betlehem, og det passer jo egentlig ganske godt på denne dagen.


Lillejulaften fikk vi både bakt og pyntet pepperkakehus, så nå kan vi si at vi har bakt i hvert fall en sort kaker til jul.

Resultatet ble slett ikke verst, og god lukt ble det i stua.

Veldig kjekt å ha lillebror, Øystein på besøk, og også en kamerat, Hans Inge. Øystein hadde også med seg flere sorter julekaker fra mor/mormor på vats. Tusen takk!

Dag sine foreldre er her i Thailand for 7. gang. De leier en leilighet ved havet i Jomtien og blir her ca. fire måneder. Det er egentlig ikke så mye vi ser dem, så det var veldig hyggelig at de kom noen dager hit nå for å feire jul sammen med oss. Nå kom akkurat Joke og Trang inn døra, så da kan vi sette oss ved middagsbordet.
Noen timer seinere:
Ja nå er kalkunen spist, og vi har hatt en flott julekveld.
Her kommer noen flere bilder:
Alle gjestene har kommet, og vi er klare til å sette oss til bordet.


God jul!