tirsdag 21. desember 2010

Julefeiringen har startet


I kirken her i Thailand er det mange julefeiringer. Immanuel menighet skal ha sin store feiring 26. desember, men dette er noe av det vi har vært med på til nå:

Caroling: To forskjellige grupper av ungdommer har kommet hjem til oss for å synge og be for familien vår, og ønske oss en god jul. På bildet over ser dere gruppen fra bibel- og presteskolen.

Den store julefesten ved Lovsangshjemmet 17. desember. Den kan dere lese mer om på Lovsangshjemmet sin blog.
Immanuel-og Lovsangshjemmet-barnehage sin julefest 18. desember der alle klassene framførte opptrinn (for det meste diverse danser/bevegelser til musikk) for foreldre++. Det var som vanlig også en liten fiolinopptreden, julespill, og de eldste (6-åringene framførte en julesang). Presten i Immanuel fortalte også litt om hvorfor vi feirer jul.

12. desember var det felles julefeiring for alle de lutherske menighetene i Bangkok. Her kommer noen bilder fra feiringen. Jeg tror det er Ploi som er fotograf for de fleste bildene.
Først var det gudstjeneste.

En gutt ble døpt.

Som vanlig spilte jeg piano, og jeg hadde også med meg noen fiolinister fra Immanuel.

Nattverdskø


Etter gudstjenesten hadde alle menighetene hver sin stand hvor de kunne selge mat eller annet for en billig penge.
Noen fra Immanuel-gjengen.

1 kommentar:

Ida E sa...

Hei. Blir helt varm om hjertet når jeg ser bildene, det siste året har bloggen din vært skikkelig inspirerende, Solveig, tusen takk. Fint med barn som blir døpt, håper han blir værende som et godt medlem i kirken. Ha en god julefeiring. Jeg har sendt julebrevet som vedlegg til mail til Dag sin kontoradresse. Gi beskjed hvis det ikke har kommet frem. Hils til ungene og til Øystein. God Jul! Hilsen Ida