tirsdag 4. mai 2010

Siste nytt om Kari


På lørdag var det Bangkok-mesterskap(for de internasjonale skolene) i svømming. Bangkok Patana stakk av med seieren for seniorene (11-18 år), og Kari og Luca fikk som kapteiner for laget æren av å motta premien.


Dette bildet er fra premieutdelingen. Seks av de største internasjonale skolene i byen var med.



På torsdag var det "Sports Award Dinner". Alle sportslag som har representert skolen i løpet av året var invitert, og alle måtte pynte seg. Ingen t-skjorter eller dongeribukser var lovlig. Sportshallen var pyntet til fest og høytidelighet.

Hvert lag ble presentert. Her er det svømmelaget som blir hedret.


Noen fra hvert lag fikk også en spesiell oppmersomhet for innsatsen. Kari var blant de heldige i år.


Her er det Varsity-laget i fotball som blir presentert.


Forrige helg var det Bangkokmesterskap i vannpolo. Det er ikke så mange skoler som har vannpololag ennå, så etter å ha vunnet mot den ene andre skolen som var med, gikk disse to skolene sammen for å slå et Thailag: "The Navy".
I morgen skal Kari være med på Tryathlon, en minitriathlon her i Bangkok, og 16. mai er det en skikkelig sprint-triathlon i Rayong som hun har meldt seg på, så hun får holdt seg i form.
Ellers har hun alltid mye skolearbeid som ligger å venter på henne. Nå holder hun akkurat på å forberede en 10 minutters presentasjon hun skal ha på skolen på fredag om "Et dukkehjem" av Ibsen.

På søndag var jeg med Dag på en liten rundtur for å se hvordan det går med demonstrasjonene. I området rundt Silom var det ganske skummelt. Masse soldater med våpen og mye politi overalt. Men inne på demonstrasjonsområdet til de røde er det en helt annen stemning. Ved scenen var det Isaanmusikk, og en god del folk hørte på og danset. Ellers ligger folk rundt og sover og spiser. Jeg har ennå til gode å se våpen på området (unntatt småsteiner, bambusstenger og plastikkposer med bensin). Regjeringen derimot advarer om at det er terrorister der og veldig farlig. De sier at barn, kvinner og eldre må komme seg vekk.


Her ser dere litt av barrikadene de røde har bygget for å prøve å forsvare seg hvis regjeringen prøver å gå til angrep for å få de vekk.

Ingen kommentarer: