torsdag 15. desember 2011

Forberedelser til julekonsert

For tiden går det meste av tanker og tid med til å forberede julekonserten vi skal ha på søndag. Det er første gang Immanuel kirke arrangerer en stor julekonsert, og vi har leid den store kirken i Sukhumvit soi 50 for anledningen. Det blir mange julesanger, en del av dem framført av strykeorkesteret, andre har i tillegg med band og sang. Sangene vil bli sunget på forskjellige språk inkludert norsk, finsk, engelsk og thai. Vi vil også framføre to sanger fra Handels "Messias". Det vanskeligste har nesten vært å få på plass et kor til dette. Har øvd litt med de yngste fiolinistene, så de vil synge sopran. Et par av de i bandet blir også med og synger. Ellers så trør forskjellige misjonærer og Haldstudenter til for anledningen. Skal prøve å få til en øvelse for koret dagen før konserten, så håper jeg at vi klarer å få det til å henge sammen på en god måte. Må snart prøve å få til et skikkelig kor her. Satser på det til neste år, kanskje.
Men i hvert fall, velkommen til konsert søndag 18. desember kl. 18.30 for de som befinner seg i nærheten av Bangkok. Skal prøve å få et opptak av konserten, så da blir det kanskje mulig for dere i Norge og andre plasser i verden å høre, også.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjære Solveig og Dag!!
Lykke til!!! Gud signe arbeidet dere er med på. Ønsker alle i "kor" og orkester og tilhørere en velsignet jul og alt godt for det nye året som vi snart går inn i..
Godhilsen mor på Vats- og selsagt også fra far-!!