mandag 19. desember 2011

Julekonsert!

Nå er vi vel hjemme etter den store julekonserten vår i dag. Det ble veldig gøy, særlig etter å ha stått på og jobbet knallhardt i det siste for å få alt klart. Vi var 42 musikere i sving som hadde et 1,5 timers langt program. 29 barn/unge spilte i orkesteret, 4 i bandet, 6 var forsangere og koret på "For unto us" og "Halleluja" bestod faktisk av hele 22 sangere. Handels "Halleluja" var siste sangen på konserten, og ble veldig flott med 2 trompeter og paukelyd (fra et elektrisk piano). Flere foreldre kom og hørte på barna sine for første gang! Håper de likte det.
Flyet til Kari landet 4 timer før konserten begynte, så hun tok taxi rett til soi 50, og fikk med seg siste del av generalprøven, og var med og spilte på konserten.
Noe som var veldig bra var at det var med et helt team av hjelpere. Til vanlig har jeg måttet gjøre det aller meste selv, men denne gangen har både Dag og presten i Immanuel, A. Chanda og Prani (kona) gjort en kjempejobb med å organisere og planlegge. Miriam som har vært voluntør her i høst ble med på fløyte, og begge årets Haldstudenter var med som forsangere/korsangere, og Else M. spilte også trompet. Kvinnegruppa i Immanuel stod for velkomst, billettsalg og mat, og Arne/Suriya filmet det hele.
Når jeg får tak i bilder og video fra konserten kan dere få høre/se enda mer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi er så glade, så glade for at det gikk så fint!! Tenk at Kari rakk å være med !! Gud signe dere alle!!!

Anonym sa...

Vi sitter her i sandane og smiler og ler. Her er det orkan/storm og strømmen kommer og går. Gratulere med vel overstått konsert og god jul. PS! Det er dårlig skiføre her også.....så kari går ikke glipp av verdifull trening til neste års "planlagte josten på langs turer"

hilsen margot og arne