tirsdag 16. oktober 2007

En ny uke full av aktivitet

I daghjemmet i Immanuel har det vært øvet i flere uker nå til sportsdag. Her ser dere 5-åringene på vei opp til klasserommet etter øvelsen på torsdag:


Fredag var den store sports- og fargedagen




.

Siden bryllupet til Joke og Trang var i Vietnam og nesten ingen av Joke sin familie og venner hadde råd til å dra dit, ble det holdt en markering med forbønn og fest her i Immanuel på lørdag. På bildet ser dere det nygifte paret sammen med alle misjonærene som var med. Dag var egentlig også med, men måtte skynde sg hjem å pakke siden han skulle reise til Norge på kvelden.

Det er ikke så nøye om det ikke er bord og stoler til alle.

Denne tøffe gjengen var også med:



Gudstjenesten på søndag ble ledet av Nam Phueng. Tøft gjort av en 15-åring. Her er hun:

Søndag ettermiddag arrangerte Immanuel menighet avskjedsfest for Ellen Sofie som reiser på fredag etter et års vikariat for Anne. Barna og ungdommene stilte ivrig opp. Det var leker, sang, bønn, takketaler og mat.


Til slutt litt om spesielle aktiviteter til barna våre siste dagene:
Ola (5.klasse)hadde aquathon på fredag.Det blir arrangert en gang i året og består av en lengre distanse svømming og deretter løping. På søndag morgen reiste han på musikkleir, også det arrangert av skolen. Han kommer hjem på onsdag ettermiddag.

Knut har alltid masse sosialt i helgene. På fredag direkte fra skolen var han ute med venner før et sosialt arrangement for 7.-9. klasse på kvelden. Han hadde en venn med seg til overnatting som måtte kjøres hjem på lørdag før han selv skulle i overnattingsbursdag. På søndag ble han med en annen kamerat hjem og jeg hentet han ikke før kl.18.00

Kari var med på fotballturnering på lørdag. 7 forskjellige internasjonale skoler i Bangkok stilte opp for U19 jenter for å kjempe om å bli best i byen. Patana gjorde det bra og vant både for gutter og jenter.


Bangkok er en stor by med over 10 millioner mennesker. Noen ganger føler jeg at det kunne vært fulltidsjobb bare å kjøre barna til diverse venner og aktiviteter i denne byen. Vi har så vidt begynt å sleppe de eldste litt ut på egenhånd, mest med undergrundsbane og skytrain, men det er ganske uvanlig blant den internasjonale befolkningen her. Mange er redde for at det skal skje noe med barna deres. Deilig på sommeren i Norge å oppleve friheten i at barna kan gå ut på egenhånd.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerende. Flotte bilder og fin presentasjon!! Vi føler nesten at vi har opplevd å være tilstede.
godhilsen PeKa.

Anonym sa...

Tillykke med Joke og Trang!! Har fortalt om dem i Vats kyrkje i kveld. Navnene ble skrevet ned og de har forbedere her nå. Ønsker dem alt godt, mange gode år i tjeneste for Jesus.
Vi har misjonsuke og Klaus Muff er med oss. Dere er med i forbønn og omtanke. Godhilsen mor

Anonym sa...

Hei
Tusen takk for hilsener, omtanke og forbønn.
Kjekt å se at noen leser bloggen.
Hilsen Solveig

Anonym sa...

Kjempekjekt å få lese om hvordan dere har det! Kjekt med masse bilder også!!! Hils så masse til resten av gjengen!

Anonym sa...

Kjekt å høre lit om kordan kvardagen kan være for dere i Bangkok. Gratulerer og så mykje med overstått vigsel til Joke. Gleder oss til å treffe dere igjen i Thailand.